top of page
Søg

Kom godt i gang med din robotplæneklipper

  • Forfatters billede: Ulrik Andreassen
    Ulrik Andreassen
  • 13. feb. 2022
  • 1 min læsning

Jeg deler her svarene på de typiske spørgsmål som jeg får i forbindelse med installation af robotter.

Hvorfor slår robotten ikke hele plænen med det samme?

Robotten klipper ikke på samme måde som en traditionel plæneklipper. Den klipper lidt, men ofte. Derfor kan det godt se ”lidt rodet ud” i starten, indtil robotten har været over plænen flere gange.


Hvor ofte skal man skifte knivene?

Robottens små knive skiftes efter behov – typisk 1-3 gange på en sæson alt efter, hvor meget robotten kører. Det er en god idé løbende at holde øje med, om knivene er slidte eller beskadigede.


Robotten holder stille et sted på plænen hvad gør jeg?

Start med at tjekke, hvad der står i displayet. De fleste gange kan man blot flytte robotten en anelse og starte den igen. Hvis den ikke vil starte, så tjek den lille diode i ladestationen. Lyser den grønt, er grænsekablet som det skal være – blinker den blåt eller gult er der et kabelbrud. Man kan prøve at lokalisere et kabelbrud vha. af en am radio. Der er masser af klip om det på YouTube: f.eks her: https://youtu.be/BOuUc12gRls

Kan du ikke finde bruddet eller orker du ikke at bøvle med at søge efter det, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg har specialudstyr så jeg kan måle mig frem til hvor bruddet er.




Kan robotten stå ude hele året?

I vinterperioden skal robotten opbevares frostfrit og det er vigtigt, at den er ladet helt op, inden man stiller den væk. Det er en god ide at oplade batteriet igen 1 – 2 gange i vinterperioden for at få det optimale ud af batteriet.






 
 
 

Commentaires


TLF: 30 56 30 30

CVR: DK27479154

©2025 by Arborista.

bottom of page